Евродом - магазин за мебели в Бургас
модел CARINE
НОВОКод: 220035
Колекция: Италианска колекция дивани

Модел CARINE е модулен диван, който предлага много възможности. Основните елементи са: триместен диван, двуместен диван и фотьойл, които се предлагат отделно. Елементи за ъглови композиции: ъглов сектор, тройка с един подлакътник, двойка с един подлакътник, фотьойл с един подлакътник, фотьойл без подлакътници, лежанка. Допълнителен елемент: табуретка 60/60 см.

възможност за добавяне на релакс механизъм: електрически или ръчен
тип модел: с неподвижни елементи;
конструкция: носещи елементи от масив;
други материали: шперплат, ПДЧ, МДФ, крепежни елементи;
пълнеж: седалка и облегалка от полиуретанова пяна с висока плътност и слой силиконизирана вата тип дакрон;
опора: еластични колани;
налични тапицерии: пречистена коригирана естествена телешка кожа тип Бъфало или тип Мадрас, регенерирана кожа, еко кожа, дамаска. Възможна е комбинация от 2 материала или 2 цвята по желание на клиента.

ЕКСТРИ:възможност за монтаж на релакс механизми

ПРЕДИМСТВА:
С дванадесетте модула на CARINE могат да се правят множество комбинации в зависимост от пространството. Това не е просто диван, а цяла гъвкава система за обзавеждане на дневна.
CARINE e изключително удобен. Наклонът на седалката и облегалката са проектирани така че тялото да е в правилна позиция. Високата облегалка поддържа врата и главата за пълна релаксация.
Този модел от най-висок клас е ръчно изработен с прецизни декоративни шевове. Препоръчителен материал е естествената кожа - мека, устойчива на износване, лесна за поддръжка - добро решение за семейства с малки деца. Естествената кожа бързо се адаптира към температурата на тялото - не запарва през лятото.

Предлагани материи: дамаска , еко кожа , естествена кожа

Вид продукт: ъглов диван , диван тройка , диван двойка , фотьойл