Евродом - магазин за мебели в Бургас
мека мебел GALA ЛУКС
НОВО
ПРОМОЦИЯ1399.00 лв.
1249.00 лв.
Бр.:

Страна на произход: България
Ширина: 252 см
Височина: 90 см
Дълбочина: 160 см

НОВ МОДЕЛ! Наличен. Изпробвайте и купете в ЕВРОДОМ!

ПРОМОЦИЯ 15.02.2020  - 16.03.2020 г.
ЕВРОДОМ ПРЕДЛАГА 150 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА МОДЕЛ "ГАЛА"
важи за всички варианти и всички материали и цветове
 
МОДЕЛ "GALA"

Ъглов модулен комплект с функция сън и ракла. Модерна визия с възможност за избор на подлакътник - Стандарт, Комфорт или ЛУКС!

ВАРИАНТ СТАНДАРТ 1349лв.1199 лв.
ВАРИАНТ КОМФОРТ 1369лв.1219 лв.
ВАРИАНТ ЛУКС 1399лв.1249 лв.
 
 
ГАЛА - модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия или размер според модела на подръчника, универсална лява/дясна ориентация, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на Клиента от диваните на НАНИ. 

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествениматериали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ. 

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

  

Предлагани материи: многоглойна дървесина (шперплат) , масив иглолистен , ПДЧ , МДФ , дамаска

Вид продукт: разтегателен ъглов диван , ъглов диван