Евродом - магазин за мебели в Бургас
модел ARGOSКод: 220018
Колекция: Италианска колекция дивани

Модел ARGOS е модулен диван, който предлага много възможности. Основните елементи са: триместен диван, двуместен диван и фотьойл, които се предлагат отделно. Елементи за ъглови композиции: ъглов сектор, тройка с един подлакътник, двойка с един подлакътник, фотьойл с един подлакътник, фотьойл без подлакътници, фотьойл макс без подлакътници, фотьойл с меридиан, фотьойл макс с меридиан. Допълнителен елемент: табуретка 60/60 см.
тип модел: с подвижни елементи (седлаката и оглегалката могат да се свалят);
конструкция: носещи елементи от масив;
други материали: шперплат, ПДЧ, МДФ, крепежни елементи;
пълнеж: седалка и облегалка от полиуретанова пяна с висока плътност и слой силиконизирана вата тип дакрон;
опора: еластични колани;
налични тапицерии: пречистена коригирана естествена телешка кожа тип Бъфало или тип Мадрас, регенерирана кожа, еко кожа, дамаска. Възможна е комбинация от 2 материала или 2 цвята по желание на клиента.

ПРЕДИМСТВА:
С дванадесетте модула на ARGOS могат да се правят множество комбинации в зависимост от пространството. Това не е просто диван, а цяла гъвкава система за обзавеждане на дневна.
ARGOS e изключително удобен. Наклонът на седалката и облегалката са проектирани така че тялото да е в правилна позиция. Високата облегалка поддържа врата и главата за пълна релаксация.
Този модел от най-висок клас е ръчно изработен с прецизни декоративни шевове. Препоръчителен материал е естествената кожа - мека, устойчива на износване, лесна за поддръжка - добро решение за семейства с малки деца. Естествената кожа бързо се адаптира към температурата на тялото - не запарва през лятото.


Изтегли файл:
» Инфо лист модел ARGOS

Вид продукт: диван тройка , диван двойка , фотьойл